top of page
  • Skribentens bildNathalie Thuring

Kusten runt

Jag tänkte att detta får bli en liten sammanfattning av vad vi har pysslat med de senaste dagarna då det har varit lite gott och blandat. Sen vi kom ner till solkusten har vi vistats några dagar i Almayete som ligger öster om Malaga, tagit en natt i Torre del Mar, en sväng förbi Marbella, en natt i Fuengirola och sen tillbaka till Almayete igen.


I Marbella skulle vi fylla på våra gasflaskor, något som kanske inte var helt enligt regelboken då det verkar som att man inte fyller på flaskor här, utan istället brukar man byta ut sina tomma flaskor mot nya. Men eftersom vi varken har spanska flaskor eller spansk adapter, så behövde vi alltså fylla på vår svenska och tyska flaska (jag vet, det är rörigt det här med gas utomlands). Hur som helst så var det inte snack om att åka till någon gasbutik eller verkstad här inte, utan vi fick åka till en parkeringsplats som låg på en bakgata mellan ett privat bostadsområde och en lyxig möbelbutik, och ringa upp "gas-mannen" (en gråhårig äldre man från Tyskland(?)) som rullade upp på parkeringen i sin privatbil några minuter senare. Mannen tog med sig våra gasflaskor och meddelade att han skulle komma tillbaka igen om en timme.

Någon kaffekopp senare rullade vi ut från Marbella med flaskorna fulla med gas, skönt!


Utöver utflykten till Marbella har vi även tagit oss ut till Malagas industriområde för att byta ut en lampa och fixa trappsteget på Buster, jag har ridit två gånger och tagit joggingtur på stranden, Patrik har gått på massage och badat i havet, vi har spelat volleyboll på stranden, ätit gelatos och druckit cervezas i solen. Lite gott och blandat som sagt.



Den här lilla solstrålen förgyller verkligen vår tillvaro. Kärleken är total och vi är så tacksamma över att få dela och uppleva varje dag tillsammans.


När vi väl stannar på campingar brukar vi spana in vad de andra rullar in med. Här har vi t.ex. ett par campare som valt att ta med sig en egengräsmatta på släp, i tillägg till sin "husbuss".


Min egen Rainman. Nästan. Patrik spelade enarmad bandit och kammade hem hela 6 euro i vinst. Vi har ännu inte kommit fram till hur denna storvinst ska spenderas.

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page