top of page
  • Skribentens bildPatrik Thuring

Mot sista utposten i Spanien

Vi stannade kvar i Malaga till den 3 mars då jag skulle spela min tredje Magic turnering just här. Börjar bli kul att samla på Magic turneringar runt om i Europa under denna resa, förhoppningsvis blir det någon i Portugal härnäst.


Blev faktiskt inbjuden av några spanjorer att spela en annan turnering senare på dagen, men vi alla kände att vi var klara med Malagaområdet och ville vidare västerut. Men det värmde i hjärtat att få bli inbjuden i en gemenskap så snabbt, gemensamma intressen förenar verkligen människor.


Magic turneringen i Malaga, Shark games


Blev en ganska lång eftermiddagskörning till vår övernattning. Viktigt då med en go paus och det blev i byn Benalmadena med en öl i solen och vyer över en väldigt mysig hamn som för tankarna till ett litet minivenedig, fast jag aldrig varit där.


Efter det susade vi förbi Marbella och rent slumpmässigt stannade för natten i ett superlyxigt område, med villor som borde tillhöra kändisar och typ fotbollsstjärnor. Ganska intressant att gå runt och titta på 1000 m2 villor med pooler, minizoo, m.m. och sen kliva in till våra 3 m2, i och för sig med vårt eget minizoo🙂.


Höll på att glömma, på väg tillbaka till Buster från vår kändisjakt såg vi en inbjudande restaurang över en motorväg, några 100 meter bort. Vi tyckte vi också förtjänade lite lyx så istället för att lägga mat blev det en italiensk pizza med rött vin och en ljummen spansk vårkväll.



18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page